ZA PORTUGALCA JE TO ŠALA

Znate koliko dugo prosječni Hrvat mora otplaćivati novu Ronaldovu igračku?

01.03.2017 u 06:51

  • +5

Cristiano Ronaldo Bugatti

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najveća zvijezda madridskog Reala, Portugalac Cristiano Ronaldo po svemu sudeći postat će vlasnik još jednog skupocjenog automobil

Svakih nekoliko mjeseci, Cristiano Ronaldo počasti se novom skupocjenom igračkom na četiri kotača.

Tako je nakon osvojenog Eura u Francuskoj u svoju garažu smjestio Bugatti Veyrona. To je verzija automobila Grand Sport koja je proizvedena u samo 150 primjeraka. Na tržištu se pojavio 2009. godine, a tadašnja je cijena bila 1,4 milijuna eura.

Sada, dakle nakon nešto više od šest mjeseci, Portugalac će se opet počastiti.

Doduše, prvo je morao snimiti reklamu, ali u njoj je očito shvatio koji će novi automobil biti u njegovoj garaži. A to je Bugatti Chiron.

U reklamnom spotu, Ronaldo prvo stoji u garaži punoj superautomobila te razmišlja kojeg će provozati. U tom trenutku dolazi testni vozač Bugattija, Andy Wallace koji mu predaje ključeve Chirona te kaže.

'Automobil bi trebao biti ispitan i odobren od strane prvaka'. Već u sljedećem trenutku Ronaldo je na probnoj vožnji.

Spot završava tako što Wallace pita Ronalda želi li da nazove u Bugatti i sačuva mu jedan primjerak.

Jasno je da je Ronaldo rekao - da. Prema tome jedan od samo 500 automobila, koliko će ih Bugatti napraviti, završit će kod Ronalda. I morat će se Ronaldo požuriti s uplatom jer već 220 ih ima vlasnike.

Inače, Chironova cijena je oko 2,2 milijuna eura odnosno preko 16 milijuna kuna, što je za svakog prosječnog hrvatskog radnika - nedostižno.

Preračunato, naravno, okvirno i bez kamata te da cijelu prosječnu plaću, a ona u Hrvatskoj iznosi nešto više od 5.800 kuna, odvajate za automobil, otplatili biste ga za 230 godina.

Later today #CR7xBUGATTI

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Autor: YouTube