MAMIĆ RAZOČARAN

'Znao sam da će se pričati da je utakmica namještena!'

30.03.2014 u 20:04

  • +11

MAXtv Prva liga, 28. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić bio je razočaran porazom u Gradskom vrtu, kao i pričama da je takav rezultat dogovoren između Osijeka i njegovog kluba…

'Modri' su u Osijeku doživjeli prvi poraz ovog proljeća, nakon serije od devet pobjeda u deset utakmica. Domaći su vodili 2:0, Dinamo se vratio, da bi u 89. minuti Mišić donio pobjedu ekipi Tome Rukavine, kojoj su prijeko potrebni bodovi u borbi za opstanak.

'Čestitke Tomi i njegovoj momčadi na pobjedi. Više su željeli i htjeli, a nakon ovoga što smo pokazali nismo niti zaslužili bolje od poraza. Razočaran sam jer smo upozoravali igrače na ovu utakmicu, ali nije ispalo kako smo željeli. Kada ne uložimo trku i htijenje kako treba onda ispadne ovako. Još jednom čestitam Osijeku na pobjedi ,' prenosi službena stranica Dinama izjavu Zorana Mamića nakon utakmice, koji se osvrnuo i na tvrdnje koje kruže forumima da je ovakav ishod utakmice dogovoren:

'Znao sam da će se pričati o tome, a mislim da je to tragedija našeg društva. Pobjeda Osijeka je zaslužena i nije po ničemu sporna.'

Mamić je potvrdio da neće kazniti svoje igrače zbog slabe i neangažirane igre, ali priznaje da bi Dinamo mogao imati problema do kraja prvenstva, ako ovako nastavi igrati.