U DINAMU OPREZNI

'Znamo da smo favoriti, ali to je samo na papiru'

14.07.2015 u 19:35

Bionic
Reading

Dan uoči početka Lige prvaka na Maksimiru i utakmice protiv Fole Esch , koja se igra u srijedu od 21 sat, trener 'modrih' Damir Krznar i bočni igrač Josip Pivarić najavili su susret

'Veseli nas početak europskog dijela naše priče koja će, nadamo se, potrajati što dulje. Fola Esch je slična ekipa onoj od dvije godine, par igrača je došlo novih, ali trener i nogomet koji igraju su ostali isti. Njihove individualne kvalitete sigurno nisu na našem nivou, ali taktičkom disciplinom pokrivaju te moguće nedostatke', rekao je trener 'modrih', a prenosi GNK Dinamo

Pivarić razmišlja slično:

'Znamo da smo favoriti i da se od nas očekuje dobra utakmica i, možemo to tako reći, sigurna pobjeda kojom bismo već u prvoj utakmici riješili pitanje prolaska u 3. pretkolo. Mi prihvaćamo tu ulogu, ali to je ipak na papiru i kada istrčimo na teren trebamo dati sve od sebe kako bismo to i ostvarili te europski put počeli na najbolji mogući način'.

Dinamo je prije dvije godine igrali protiv Fole i unatoč konačnih 6:0 prolaz nije bio tako lagan:

'Mi smo u četiri poluvremena protiv Fole samo u jednom bili dominantni; tamo u nastavku kada smo zabili pet golova. Prvi dio tamo je bio težak, a doma smo dobili 1:0 i nije bilo lako. Prošle godine su oni igrali protiv Göteborga gdje su iz Švedske donijeli 'nulu' i onda doma ispali. Kažem, defenzivno su dobro posloženi i morat će se proliti dosta znoja za rezultat koji želimo', objasnio je Krznar.

Trener Modrih ne može računati na dokapetana Arijana Ademija umjesto kojega će igrati Gonçalo ili Pamić, a možda bude i još jedna promjena u sastavu. U svakom slučaju, trener se nada lijepo popunjenim tribinama:

'Vjerujemo da će u srijedu također biti lijepa atmosfera, a mi ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat'.