uz hit Nade Topčagić

Znakovita Ibrahimovićeva poruka na hrvatskom jeziku mnoge je zbunila; što je Ibra želio poručiti Rebiću i društvu?

30.09.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Nogometaši AC Milana nisu najbolje započeli svoj povratnički nastup u elitinoj Ligi prvaka. Dva poraza, nakon što su imali vodstvo u dvije utakmice, malo su ih uzdrmala i svi jedva čekaju da se vrati Zlatan Ibrahimović koji se oporavlja od ozljede

Porazi na na Anfieldu od Liverpoola te na San Siru od Atletico Madrida pokazali su da je ova momčad ranjiva. No, nema razloga za brigu iako je AC Milana u obje utakmice Lige prvaka imao vodstvo. Trener Milana Stefano Pioli opleo je malo po sucima nakon poraza od Atletica što pokazuje znakove nervoze.

A kada se nakon ozljede u formi vrati Zlatan Ibrahimović sigurno će sve sjesti na svoje mjesto.

Uostalom jedom objavom na društvenim mrežama 39-godišnji Ibrahimović kao da je poručio da ne brinu. jer se uskoro vraća.

A poruka je zapravo bila upućena suigračima te pogotovo hrvatskom napadaču Anti Rebiću koji se s njim sjajno nadopunjuje.

Na hrvatskom jeziku ispod fotografije na kojoj ga Rebić drži za ruku Ibra je na Instagramu, na kojem ima 50 milijuna pratitelja, napisao:

'Sve pod kontrolom, tata je tu', uz proloženo srce kojim je svima dao do znanja koliko voli AC Milan.

U pozadini se mogla čuti i Ibrina omiljena pjesma Nade Topčagić iz 1990. godine 'Jutro je' koju stalno pjevuši.

naravno, Ibrinu poruku i napis na hrvatskom, što je sigurno oraspoložilo i Rebića, i Italiji većina nije razumjela pa se brzo proširila društvenom mrežama s pitanje,: što je rekao i što to znači?

Odgovor zna samo tata Ibra koji jako voli Hrvatsku jer njegova majka Jurka Gravić, koja je kao 17-godišnjakinja otišla iz rodnog kraja u zadarskom zaleđu, često je s njim dolazila u Hrvatsku na odmor. A ljubav prema glazbi ionako je naslijedio na oca Šefika Ibrahimovića, bosanskog gastarbajtera iz Bijeljine koji je u mladim danima bio folk pjevač.

  • +10
AC Milan - Atletico Madrid, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI