2017_World_Handball_Championship_Logo

ČOVJEK IH UNIŠTAVA

Zna se zbog kojeg Hrvata Norvežani u strahu iščekuju polufinale!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 25.01.2017 13:46
  • Objavljeno 25.01.2017 u 13:46
Bionic
Reading

Norveška rukometna reprezentacija izgubila je prošle godine dvije ključne utakmice protiv Hrvatske, u borbi za broncu na EP-u u Poljskoj i u dodatnim kvalifikacijama za Rio. U obje utakmice briljirao je Ivan Stevanović i doslovno uništio protivnika...

Norvežani imaju igru s kojom mogu pobijediti Hrvatsku, ali nemaju Ivana Stevanovića! Iskusni 34-godišnji golman Zagreba upravo se protiv norveške reprezentacije proslavio na rukometnoj sceni i pokazao da je svjetska klasa, a ako je suditi po utakmici protiv Španjolske ovog utorka, ponovo je u formi zbog koje Bergeova izabrana vrsta ima razloga sa strahom iščekivati petak.

Podsjetimo, naši su s Norvežanima igrali čak pet međusobnih službenih utakmica u zadnje dvije godine, a iako su izgubili dvije, sve one bitne otišle su na stranu Babićevih izabranika. Ivan Stevanović najzaslužniji je za to, jer je u borbi za broncu na EP-u u Poljskoj s čak 14 obrana dotukao norveške napadače i donio ključnu prevagu našoj reprezentaciji.

Norveška se doimala još jačom i moćnijom uoči novog ogleda u dodatnim kvalifikacijama za Rio, ali je opet zapela na popularnom 'Stiviju'. Ivan je u utakmici u kojoj je našima igrala samo pobjeda skupio fantastičnih 17 obrana i tako ponovo Bergea i njegove igrače zavio u crno.

Sada se Norvežani doimaju jačima nego nikad i igraju možda i najljepši rukomet na Svjetskom prvenstvu, no to bi se moglo pokazati uzaludnim ako ih naš sjajni golman ponovo izludi...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal