HOĆE LI MU TO ISPUNITI?

Zna se koji je glavni uvjet za ostanak Mohameda Salaha na Anfieldu; zvijezda Liverpoola još je prije poručila: Nije u mojim rukama...

24.12.2021 u 06:49

Bionic
Reading

Najbolji igrač Liverpoola Mohamed Salah rekao je čelnicima kluba koji je njegov uvjet za ostanak na Anfieldu

'Faraonu' ugovor ističe na kraju ljeta 2023. Do produljenja suradnje nije došlo iako 'Redsi' pokušavaju slomiti otpor Salaha. Prema zadnjim informacijama jedan od važnijih zahtjeva egipatskog reprezentativca je da klub dovede pojačanje u napadačkom dijelu.

Salah je sretan u Liverpoolu, ali želi vidjeti kako klub pokazuje ambiciju da nastavi osvajati trofeje tako što će dovesti veliko pojačanje. Inače, ovih mjeseci su se uz Liverpool povezivali napadač Borussije Dortmund Erling Haaland i krilni napadač Porta Luis Diaz.

  • +10
Tottenham Hotspur - FC Liverpool, engleska liga, 19.12.2021. Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Ako mene pitate, volio bih ostati do posljednjeg dana svoje nogometne karijere, ali ne mogu puno reći o tome, nije u mojim rukama. Ovisi o tome što klub želi, a ne o meni. Trenutno se ne vidim da ću ikada igrati protiv Liverpoola. Teško je, ne želim pričati o tome, ali odlazak bi me jako rastužio', izjavio je Salah još u listopadu na ovu temu.