PRAVI POSAO

Ulaskom u Novu godinu počinje nogometna ludnica, a Marcelo Brozović je zbog ovog razloga jedan od najpoželjnijih...

23.12.2021 u 16:49

Bionic
Reading

Pred nama je jedan od najuzbudljivijih zimskih prijelaznih rokova, a specijalizirani portal za prelaske igrača Transfermarkt izdvojio je deset nogometaša koji bi mogli besplatno otići u drugi klub

Nakon što otkuca ponoć i uđemo u Novu godinu službeno će krenuti i nogometna tržnica – zimski prijelazni rok. Ovaj u siječnju nije nikada bio ni približno atraktivan kao onaj u ljeti, ali ovoga puta moglo bi biti svega. Naime, mnogo vrhunskih igrača nije produljilo vjernost sa svojim klubovima, te su na kraju sezone slobodni, a već u prvom mjesecu 2022. mogu započeti pregovore sa zainteresiranim klubovima te potpisati ugovor koji bi vrijedio od 1. srpnja.

Poznati portal za transfere Transfermarkt napravio je popis najvrjednijih igrača koji su slobodni sljedećeg ljeta, a na njemu se našlo i ime hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića koji zasad još nije ništa dogovorio sa sadašnjim poslodavcem Interom.

Na vrhu popisa je Kylian Mbappe, napadač PSG-a, koji je procijenjen na 160 milijuna eura, a želi ga Real Madrid. Na drugom mjestu je Paul Pogba (Manchester United, 60 milijuna eura) dok je treći Franck Kessie (Milan, 55 milijuna eura).

Slijede Ousmane Dembele (Barcelona, 50 milijuna eura), Paulo Dybala (Juventus, 50 milijuna eura), Lorenzo Insigne (Napoli, 48 milijuna eura), zatim sedmi Marcelo Brozović (40) i onda trojac Andreas Christensen (Chelsea), Niklas Süle (Bayern) i Antonio Rüdiger (Chelsea) koji su procijenjeni na 35 milijuna eura.