OKREĆU MU LEĐA

Zna se koga navijači Reala vide kao isključivog krivca za debakl u El Clasicu!

24.12.2017 u 18:19

Bionic
Reading

Navijači Reala iznimno su nezadovoljni kako Zinedine Zidane trenutno vodi momčad i polako zaboravljaju dvije osvojene Lige prvaka u nizu...

Slava u Madridu kraće traje nego drugdje, što su okusili mnogi legendarni igrači poput Ikera Casillasa i Raula, a kad su treneri u pitanju situacija je još i gora.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Zinedine Zidane možda je osvojio dvije Lige prvaka, dva europska Superkupa, dva Fifina klupska SP-a i Primeru, no dovoljno je bilo par slabijih mjeseci mardridske momčadi da mu navijači počnu polako okretati leđa.

Posebno su nezadovoljni vođenjem El Clasica od strane Francuza, što pokazuju svojim komentarima na društvenim mrežama i ispod članaka u španjolskim medijima.

Prije svega mu ne mogu oprostiti što je Matea Kovačića stavio od prve minute umjesto ljubimca tribina Isca. Ono što se činilo genijalnim potezom u španjolskom Superkupu, kada je mladi Hrvat uspio ukrotiti Lionela Messija sada se pokazalo razočaranjem, jer je upravo naš reprezentativac pogriješio kod prvog pogotka trčeći za Argentincem.

Zidaneu navijači ne mogu oprostiti niti što slijepo vjeruje Karimu Benzemi koji je neučinkovit pred protivničkim golom, a nikako da završi na klupi.

Također im se ne sviđa što mladi španjolski talenti Marco Asensio i Dani Ceballos ne dobivaju više prostora, već se trener slijepo drži momčadi koja ipak pomalo stari i više nije nepobjediva sila kao prethodnih sezona.

Unatoč velikom broju trofeja osiguranih u nepune dvije godine, sve se češće u Španjolskoj spominje otkaz Zinedineu Zidaneu, jer razmažena madridska javnost jednostavno ne podnosi poraze. Ako ispadne od PSG-a u osmini finala Lige prvaka, mogla bi to biti njegova posljednja sezona na čelu 'kraljevskog kluba'...