ne voli mlade talente

Je li trener Juventusa odlučio uništiti svojeg najvećeg dragulja?

24.12.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Masimilliano Allegri treću je utakmicu u nizu ostavio Paula Dybalu na klupi, iako je mladi Argentinac briljantno otvorio novu sezonu Serije A pa se u Italiji pitaju je li došlo do sukoba između trenera i igrača...

Talijanski trener u posljednje vrijeme nije sklon mladim nogometašima u svojoj momčadi. Naš Marko Pjaca još uvijek čeka na svoj prvi nastup nakon teške ozljede koljena, a iako ga je u dvoboju Kupa protiv Genoe mogao gurnuti u igri barem u samoj završnici susreta, Allegri to nije napravio.

  • +9
Serie A, Juventus - Roma Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Massimo Pinca

Ništa bolje u zadnje vrijeme kod njega ne prolazi ni Paulo Dybala. Argentinac je briljantno otvorio sezonu Serije A i brzo prešao brojku od deset postignutih pogodaka, ali nekoliko lošijih nastupa bilo je dovoljno da ga trener kazni izbacivanjem iz udarne momčadi.

Tako je bilo i u derbiju s Romom u subotu, treću utakmicu u nizu pa se u Italiji pitaju je li došlo do sukoba trenera i igrača.

'Nemam apsolutno nikakav problem s njim. Važan je za Juventus, ali imam i drugih važnih igrača. Duga je sezona,' brani se Massimiliano Allegri.

Još prošlog ljeta pisalo se o vrijednosti 24-godišnjeg Argentinca od više od 150 milijuna eura, a sada gleda u leđa nekim puno manje cijenjenim suigračima. U Juventusu se nije lako nametnuti treneru, pogotovo ne mladim talentima...