GALANTNI GAZDA

Zlatnu Sandru Zdravko Mamić nagradio s deset tisuća eura!

Bionic
Reading

Nakon što se zlatna olimpijka Sandra Perković u srijedu vratila iz Londona, znalo se da neće propustiti utakmicu Dinama protiv Šerifa u Maksimiru

Na poluvremenu spomenute utakmice Sandra je od 20-ak tisuća gledatelja zasluženo dobila pljesak ili, kako to Amerikanci zovu, 'standing ovations'.

Nakon velike pobjede Dinama nad Šerifom (4:0), glavni čovjek kluba Zdravko Mamić bio je jako dobre volje i odlučio je – kako više Večernji list - zlatnu olimpijku nagraditi sa 10.000 eura. Zlatni dres s brojem 1 natpisom SANDRA - koji će je podsjećati na olimpijsko zlato - te klupski šal bili su samo mali znak pažnje.

Tako je Sandra, osim 100.000 kuna, koje ima osigurano iz državnog proračuna, dobila i financijsku pomoć svojeg velikog obožavatelja Mamića. No, treba reći da je Sandra članica AK Dinamo-Zrinjevac i pohvalno je da joj GNK Dinamo – pomaže.

Zaista hvale vrijedna gesta Mamića, no treba reći da ovo nije prvi puta da pomaže Sandri i njezinom treneru, 75-godišnjem Ivanu Ivančiću, koji je uz bolje uvjete najavio još puno medalja.