OVO JE VEĆ PREVIŠE

Zlatko Dalić otkrio jako loše vijesti za hrvatsku reprezentaciju; problemima s time nema kraja

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić raspolagat će sa znatno prorijeđenim igračkim kadrom u kvalifikacijskom dvoboju za Euro 2020. protiv Walesa, koji će 'Vatreni' odigrati 8. lipnja u Osijeku

Nakon Ivana Rakitića i Ante Rebića s popisa kandidata za ovaj dvoboj otpali i Nikola Vlašić, Marko Rog i Filip Bradarić.

'Nažalost, ne možemo računati na Vlašića, Roga i Bradarića. Vidjet ću s izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom koga ćemo priključiti treninzima', rekao je Dalić u programu HNTV-a nakon što su njegovi izabranici u revijalnoj utakmici svladali Omiš sa 5:0.

Reprezentacija će već od subote preseliti Rijeku, gdje će se na stadionu na Rujevici pripremati za dvoboj u Osijeku, kamo će hrvatski nogometaši stići u petak, dan uoči dvoboja s Walesom.

Utakmica Hrvatska - Wales je na programu u subotu, 8. lipnja, s početkom u 15 sati, a sva mjesta na osječkom stadionu Gradski vrt odavno su rasprodana.

  • +13
NK Omiš - Hrvatska, prijateljska utakmica Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dalićevim izabranicima je nakon poraza u Mađarskoj nužno potrebna pobjeda kako već na startu kvalifikacija svjetski doprvaci ne bi došli u nezavidan položaj i kompromitirali svoje izglede za plasman na Euro 2020.

  • +3
Navijači na utakmici hrvatske reprezentacije u Omišu Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL