obožavaju ga

Zlatanovo zlatno srce; mladi tajlandski nogometaši ovo će pamtiti cijeli život

20.10.2018 u 12:45

Bionic
Reading

Mladi tajlandski nogometaši, koji su više od dva tjedna proveli u poplavljenoj jami prije negoli su spašeni, u petak su na zadnjoj postaji njihove međunarodne turneje trenirali s nogometašima Los Angeles Galaxy i superzvijezdom Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem

Tajlandski dječaci su ovaj mjesec bili posebni gosti Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu, a po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu.

Trening je organizirala američka televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, koja je dječake u ponedjeljak ugostila u svojoj TV emisiji i tada ih upitala tko je njihov nogometni idol. Nakon što je svih 12 mladića odgovorilo da je to Zlatan Ibrahimović, tada se kao gost iznenađenja pojavio upravio veliki Šveđanin.

'Ja za sebe mislim da sam dosta hrabar, ali ovi dječaci su nevjerojatni. Ono što su proživjeli i način na koji su spašeni čine ih najhrabrijom ekipom na svijetu', kazao je Ibrahimović koji je nakon svega s njima odradio i trening te ih darivao dresovima, loptama...

Dečki će ovaj 'izlet' u Los Angeles zasigurno pamtiti cijeli život jer je Ibrahimović obećao i kako će financijski pomoći zakladu koja je osnovana za njihovo daljnje školovanje.

Dramatično spašavanje tajlandskih dječaka, starih između 11 i 16 godina, koje je trajalo od 23. lipnja do 10. srpnja pratio je cijeli svijet.

  • +39
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia