loš početak

Neslavan start Slavena Bilića; pred svojim navijačima spašavao je 'mršavi' bod

20.10.2018 u 09:01

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić debitirao je na klupi posrnulog saudijskog velikana Al Ittihada. Na svom je terenu u derbiju začelja odigrao samo 1:1 protiv Ohoda

Nije krenulo baš najbolje, Slaven Bilić je na klupu Al Ittihada stigao kao spasitelj jer momčad je preuzeo u najtežim trenucima. Posrnuli je velikan na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice i s nestrpljenjem se očekivao domaći susret s pretposljednjim Ohodom.

Za Bilićevu je momčad krenulo dobro jer su u 53. minuti gosti ostali s igračem manje, očekivalo se da će Al Ittihad iskoristiti brojčanu nadmoć. No, gosti su poveli u 68. minuti golom Brazilca Ribamara. A Bilićeva momčad na terenu nije stajala nimalo dobro...

  • +5
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Srećom, u 72. minuti brazilski napadač Valdivia 'spašava' čast domaćina, zabija za 1:1 i barem bod. No, sve to izgleda poprilično loše.

Al Ittihad je i dalje posljednji, bez pobjede, s dva remija i četiri poraza. Slavena Bilića čeka težak posao. Olakšat će mu ga pomisao na izdašni ugovor, bivši hrvatski izbornik zarađuje oko tri milijuna dolara po sezoni i od njega se očekuju - čuda.