što mu se događa?

Zlatana Ibrahimovića čeka drastična kazna; prvo je nepotrebno dobio crveni karton, a onda i prekršio stroga klupska pravila

13.04.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Kad je Zlatan Ibrahimović (39) u pitanju, nikad nije dosadno. Neuništivi veteran privlači pažnju na terenu i izvan njega, no čini se kako je ovog puta pretjerao. Talijanski mediji tvrde kako ga zbog nepromišljenog poteza čeka kazna koju će dobro zapamtiti

Da se nešto čudno događa bilo je jasno još u subotu 10. travnja nakon što je Zlatan Ibrahimović na utakmici 30. kola Serie A u gostima kod Parme u 60. minuti zaradio crveni karton.

Ne, nije isključen zbog grubog prekršaja, sudac mu je izravni crveni karton pokazao jer ga je Zlatan navodno vrijeđao! Ibra je teren u Parmi napustio strašno ljutit, na licu mu se jasno moglo vidjeti kako kipi od bijesa. Izjave nije želio davati, ali dojam je kako ga je ovaj potez potpuno izbacio iz takta.

No, njegovim 'kiksevima' tu nije kraj. Samo dan kasnije otkriveno je kako je Zlatan Ibrahimović u Milanu prekršio stroga klupska pravila vezana uz ponašanje u vremenu pandemije koronavirusa. Naime, cijeli je grad 'crvena zona', u Milanu ne rade ugostiteljski objekti, kafići i restorani zatvoreni su već neko vrijeme zbog novog vala zaraze koronavirusom koja se proširila regijom.

Ali, za Zlatana Ibrahimovića, kao i obično, pravila ne vrijede! Tako je Ibra snimljen kako opušteno večera u jednom od milanskih restorana (koji bi trebali biti zatvoreni!) društvu nekoliko prijatelja! Navodno je sam Ibrahimović inicirao okupljanje, pozvao je bivšeg suigrača Ignazija Abatea i još neke prijatelje te s njima otišao večerati u restoran čiji je vlasnik Zlatanov prijatelj Tano Simonato.

Sve bi vrlo vjerojatno prošlo neopaženo, ali netko je snimio veselo društvo i tu fotografiju podijelio na društvenim mrežama!

'Ibra, Abate i još jedan dragi prijatelj došli su me vidjeti. Bili smo zajedno nekoliko sati i oni su onda otišli svojim kućama', kazao je za talijanske medije Simonato i napomenuo:

'To je bilo normalno druženje, povremeno se viđamo. Nismo jeli, samo smo pili vino...'

Kako god bilo, Ibrahimović se sada sa svojim društvom mora suočiti s optužbama da je prekršio stroga Covid-pravila, jer je boravio u restoranu koji uopće nije smio raditi, a uz sve to se on i njegovo društvo nisu držali razmaka, a nisu ni nosili maske u zatvorenom prostoru!

Iz kluba za sada mudro šute, ali sigurno je kako bi Zlatan Ibrahimović mogao skupo platiti ovo druženje. Prvo se suočava s drastičnom kaznom zbog kršenja Covid-pravila, a uz to je prekršio i klupsku disciplinu. Sigurno će zbog toga dobiti 'po džepu', mogla bi to ispasti vrlo skupa večera...

  • +3
Parma - AC Milan, Serie A, 2020/21. Izvor: Profimedia / Autor: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia