UVIJEK U DRUGOM PLANU

Zlatan zahtjeva Neneovu PSG-ovu desetku

24.07.2012 u 13:39

Bionic
Reading

Polako se švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović uklapa u pariško okruženje, a nije mu dugo trebalo da krene s prohtjevima u PSG-u, svom novom klubu

U švedskoj nogometnoj reprezentaciji je Ibrahimović već godinama gazda, pa je mogao činiti što je htio u toj momčadi. Zbog toga je uvijek i nosio svoj omiljeni dres, s brojem 10.

No, u klubovima gdje je igrao takvo što nije mogao. Obično su te brojeve imali ili najbolji tadašnji klupski nogometaši ili jake persone, pa su tako desetke nosili Rafael van der Vaart (Ajax), Alessandro Del Piero (Juventus), Adriano (Inter), Lionel Messi (Barcelona) i Clarence Seedorf (Milan).

U Milanu je na kraju prošle sezone dobio obećanje, s obzirom na odlazak Seedorfa, da je njegova desetka, no u međuvremenu je otišao i Ibrahimović. Sada se Ibrahimović za desetku 'sukobljava' s najlakšim suparnikom - Nenom. No, vjerojatno niti Nene neće tako olako odustati od svog broja na dresu kojeg u PSG-u nosi od 2010. godine.

Možemo samo najaviti da dolazi do prvih laganijih potresa u PSG-ovoj svlačionici zbog Ibrahimovića ili će se Nene ipak jednostavno 'pokoriti' boljem od sebe...

Nene zabija Chelseaju u nedavnoj utakmici u New Yorku