DOBIO PO NOSU

Zlatan napokon naletio na luđeg od sebe

23.12.2013 u 11:43

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović kotira kao najbahatiji nogometaš svjetskih travnjaka. Kada uđe u probleme čudesni Balkanac rođen u Švedskoj obično izlazi kao pobjednik, ali svako pravilo poznaje iznimke...

U derbiju 19. kola francuskog Championata PSG i Lille odigrali su neodlučenih 2:2 i Parižani su zadržali prednost od četiri boda u odnosu na rivale. Zlatan Ibrahimović zabio je prvi gol na dvoboju, a izjednačio je Rio Mavuba, a upravo a dvojica sudjelovala su u incidentu koji zabavlja svijet početkom radnog tjedna.

U 41. minuti Ibrahimović je naime u prekidu čuvao Mavubu i s leđa ga s dvije ruke srušio na pod. 24 cm niži Francuz (koji je, zanimljivo, rođen na brodu) međutim bro se osovio na noge, gurnuo Zlatana u potiljak kako bi ga dozvao, a kada se kandidat za Zlatnu loptu okrenuo svom snagom ga je gurnuo posred lica i srušio ga na pod.

Sudac Fautrel bio je u neposrednoj blizini i kapetanu Lillea dao je žuti karton, baš kao i Ibrahimoviću. Pravila nogometa sugeriraju da je Mavuba trebao biti isključen, no ovakav rasplet čini se najpoštenijim.