nezaustavljivi napadač

Zlatan Ibrahimović se za rođendan pohvalio novom 'zvjerkom'; legendarni Šveđanin ušao u 40. godinu uz Porsche vrijedan dva i pol milijuna kuna

04.10.2020 u 13:38

Bionic
Reading

Najbolji švedski nogometaš svih vremena Zlatan Ibrahimović u subotu je proslavio 39. rođendan, te si je tom prilikom poklonio 'Porsche 911 Heritage Design Edition'

Najbolji švedski nogometaš svih vremena Zlatan Ibrahimović u subotu je proslavio 39. rođendan, te si je tom prilikom poklonio 'Porsche 911 Heritage Design Edition', objavili su talijanski mediji. Riječ je o automobilu koji je proizveden u samo 992 primjerka i košta oko 2,5 milijuna kuna.

Napadač AC Milana time se je pohvalio na Instagramu, gdje ima oko 44 milijuna pratitelja, te je uz sliku novog Porschea objavio poruku 'Sretan rođendan Zlatanu'.

Nažalost, Ibrahimović će morati pričekati neko vrijeme da isproba novi Porsche, jer se nalazi u samoizolaciji zbog toga što je bio pozitivan na Covid-19.

Ibrahimović ima bogatu kolekciju skupocjenih automobila, a prošle godine za svoj 38. rođendan poklonio si je 'Ferrarija Monzu SP2', iz limitirane serije i za njega je platio milijun i pol eura, odnosno oko 10 milijuna kuna.

View this post on Instagram

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on