borba s leukemijom

Životna drama srpskog trenera rođenog u Vukovaru: Opaka se bolest vratila...

26.03.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Trener talijanskog prvoligaša Bologne Siniša Mihajlović (53) potvrdio je kako mu je ponovno dijagnosticirana leukemija s kojom se bori od 2019. godine

'Posljednjih godina redovito idem na kontrole nakon bolesti, ali posljednji nalazi na žalost govore da postoji rizik od povratka bolesti', objavio je Siniša Mihajlović (53) na izvanrednoj konferenciji za medije.

'Početkom sljedećeg tjedna moramo ponovno u bolnicu. Za razliku od prije dvije i pol godine, sada znam što trebam raditi, nadam se da je u pitanju kratko vrijeme, ali ću svakako morati preskočiti neke utakmice', izjavio je srpski trener rođen u Vukovaru.

Podsjetimo, Mihajloviću je 2019. godine dijagnosticirana akutna leukemija. U međuvremenu mu je, nakon tri serije kemoterapije, presađena koštana srž i činilo se da njegovo zdravstveno stanje ide na bolje.

'Ova bolest je vrlo hrabra kad se vratila da se suoči s protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete i pasti, ali morate smoći snage da ustanete', zaključio je Mihajlović.