preuzima psg?

Zinedine Zidane više ne skriva želju za povratkom; na Parku prinčeva jedva su dočekali ovu informaciju

17.02.2023 u 13:44

Bionic
Reading

Dosta mi je odmora, želim raditi i trenirati, želim novi izazov, kazao je legendarni Zinedine Zidane, koji je bez posla otkako je napustio mjesto trenera Real Madrida 2021. godine

'Želja mi je nastaviti, imati projekt. Danas imam vremena, ali ne znam do kada će to trajati. Sve može ići jako brzo', rekao je Zinedine Zidane u emisiji povodom predstavljanja F1 bolida francuske momčadi Alpine, čiji je ambasador.

'Želim biti zauzet', dodao je Zidane koji je kao trener s Real Madridom osvojio tri naslova Lige prvaka.

Zidane je bio jedan od kandidata za novog francuskog izbornika, no Didier Deschamps je s 'tricolorima' potpisao novi ugovor do 2026. godine pa je ta opcija propala.

Francuski mediji povezivali su ga s brazilskom reprezentacijom koja intenzivno traži novog izbornika, no Zinedine Zidane sve se češće spominje kao novi trener PSG-a. Dapače, Cristophe Galtier više nema podršku čelnika kluba koji na klupi žele jako trenerski ime, a ni rezultati posljednjih tjedana ne idu mu na ruku.

Zidane je sad jasno dao do znanja da je spreman vratiti se na posao, dosta mu je odmora, nedostaje mu vrhunski nogomet pa se nitko neće začuditi ako u sljedećim tjednima Galtier postane bivši. Jer na Parku prinčeva su jedva dočekali da se Zidane napokon izjasni...