velika drama u realu

Zinedine Zidane totalno poludio na Luku Modrića i ekipu; Francuz im ovu izdaju neće tako lako zaboraviti

17.04.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Netko je od igrača medijima otkrio da je održan sastanak preko videopoziva koji je trebao ostati tajna, a na to je Zinedine Zidane totalno poludio; krivac se neće dobro provesti

Koronavirus je zaustavio cijeli svijet, a sve se prelilo i na nogomet koji je u većini zemalja na čekanju. Logična je to odluka koja tako štiti navijače, igrače i sve uključene od potencijalne zaraze ovim smrtonosnim virusom, ali sportaši ne mogu prestati s treningom jer će se kad tad početi ponovno igrati.

Zato se svakodnevno u klubovima diljem svijeta rade sastanci i treninzi preko videopoziva. Priča se o problemima, razmišlja što i kako dalje i daju se instrukcije kako u što boljoj formi dočekati nastavak prvenstva. Jedan takav videopoziv imali su i igrači Real Madrida s trenerom Zinedineom Zidaneom, a ono što je uslijedilo je unijelo nemir u svlačionicu.

Zidane je okupio igrače na videopozivu kako bi dogovorili što tko treba odraditi dok se ne vrate grupnim treninzima, kao i da se prođu pojedinačni problemi igrača, ali i raspravi što bi moglo biti s nastavkom sezone. Sastanak je trebao biti tajan, ali ubrzo je sve procurilo u medije.

Zidane je htio da za sastanak znaju samo on i igrači, ali u španjolskim medijima se pojavila informacija da je on održan i to samo nekoliko sati nakon što je poziv završen. Francuz je zbog toga potpuno poludio na svoje igrače i, iako nije otkrio tko je točno bio 'krtica', jasno je da slijede velike kazne zbog ovog curenja informacija. Tako je jedan običan videopoziv unio veliki nemir u svlačionicu Reala.