stari zavodnik sami khedira

Veznjak Juventusa u tajnoj vezi sa zvijezdom Bayerna; nitko ne razumije zašto taje svoju sreću...

16.04.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Sami Khedira (33) u karijeri je igrao za Stuttgart, Real Madrid, a posljednjih pet sezona je u Juventusu. S Njemačkom je 2014. godine u Brazilu osvojio naslov svjetskog prvaka, a sada je zabljesnuo i izvan nogometnog travnjaka te je osvojio srce zvijezde Bayerna

Sami Khedira (33) ponovno je na naslovnicama njemačkih medija, no sada ne zbog svojih nogometnih vještina. Ne zato što je možda zaboravio igrati, ne... Pandemija koronavirusa zaustavila je sva sportska događanja, pa je sada zanimljivo sve što se događa u životima sportaša. A pogotovo ako otkrijete da nogometaš Juventusa ljubi zvijezdu Bayerna!

No, nemojte strahovati. Nije Khedira 'slomio srce' Robertu Lewandowskom, pa ni Ivanu Perišiću ili Thomasu Mülleru...

Naime, njemački su mediji otkrili kako Khedira već neko vrijeme u tajnosti ljubuje s kapetanicom ženske ekipe Bayerna, njemačkom reprezentativkom Melanie Leupolz (26)!

Njihova je ljubavna romansa započela prošle godine kad je Khedira iz Torina zbog lijepe Melanie 'potegnuo' do Regensburga gdje je njemačka ženska reprezentacija igrala protiv Čilea. Istaknimo kako je Melanie - koja je jedna od najboljih njemačkih nogometašica - s Bayernom dvaput osvajala naslov prvakinja Njemačke, a s reprezentacijom je 2013. godine osvojila Euro te 2016. godine zlatnu olimpijsku medalju u Rio de Janeiru.

A stari zavodnik Sami iskoristio je sve svoje adute kako bi osvojio Melanie koja nije odoljela njegovu šarmu. A Khedira je prije nekoliko godina raskinuo zaruke s njemačkom manekenkom Lenom Gercke (32) koju je 'zamijenio' Adrianom Limom (38). No, veza sa slavnom brazilskom manekenkom nije potrajala, a Khedira je u Torinu nastavio s momačkim životom. Vremena je imao dovoljno jer je dobar dio vremena zbog ozljeda bio izvan momčadi Juventusa.

Sami i Melanie za sada nisu potvrdili, ali nisu ni demantirali svoju vezu. Nikome u Njemačkoj nije jasno zašto od javnosti taje svoju sreću...