'vatreni' u sjajnom položaju

Slijedi veliki rat za Hrvata: Real Madrid opasno zagrizao za Marcela Brozovića, ali sada se u utrku uključio još jedan velikan

16.04.2020 u 10:34

Bionic
Reading

Liverpool želi dovesti Marcela Brozovića i spreman se boriti s Real Madridom i Interom koji ga pak želi zadržati pod svaku cijenu

Marcelo Brozović ovoga će ljeta biti jedan od najtraženijih hrvatskih nogometaša. Dolaskom Antonija Contea u Inter, 27-godišnji hrvatski veznjak se prometnuo u motor ekipe i najvažniju kariku talijanskog velikana. Naravno, njegove dobre igre nisu oduševile samo Contea koji ga želi pod svaku cijenu zadržati, već su privukle i neke druge udvarače.

Talijanski Il Libero piše kako se za Brozovića zainteresirao Liverpool u kojem već igra njegov reprezentativni kolega Dejan Lovren. Engleski velikan već je stupio u kontakt s Brozovićevim menadžerom i krenut će u veliku borbu s njegovim matičnim Interom oko njegovih usluga. Conte protiv Kloppa, ovoga puta van terena.

Epic Brozo je osvojio srca Interovih navijača, ali i klupske uprave i stručnog stožera, a već je najavljen i novi ugovor koji mu spremaju. Prema sadašnjem ugovoru koji traje do ljeta 2022. godine, ako netko ponudi 60 milijuna eura za Brozovića, Inter ga mora pustiti.

Conte navija za novi, financijski bolji ugovor za Brozovića, ali bez te klauzule. S druge strane, Talijani pišu kako bi Brozović u Liverpoolu zarađivao skoro dvostruko više nego sada u Interu. Talijanski div mu plaća 3.5 milijuna eura po sezoni, dok Klopp i društvo nude oko šest milijuna po sezoni. Naravno, Liverpool nije jedini koji je zainteresiran. Ranije se pisalo i o interesu Real Madrida pa je pred Hrvatom zanimljivo ljeto i važna odluka.