ISCU VELIKA PRILIKA

Zidane već otpisao udebljalu zvijezdu, Kovačić korak bliže

14.01.2016 u 20:39

Bionic
Reading

Zinedine Zidane je, slažu se španjolski mediji, odlučio odmah početi povlačiti 'bolne rezove' u Realovoj momčadi. Ne zanimaju ga ni vrijednost ni imena igrača, i već je pronašao prvu 'žrtvu' u veznom redu u kojem je konkurencija najveća

Španjolci pišu kako su pred Kolumbijcem Jamesom Rodriguezom teški dani u Realu. Iznad je svoje idealne težine i Zidane je navodno odlučio gurnuti ga u stranu te mu tako dokazati da će kod njega igrati isključivo najspremniji da se bore za klupski dres.

'Zinedine Jamesa ne može vidjeti niti na slici,' saznanje je koje navodi španjolski Sport.

Upućeni tvrde kako će u idućem kolu, kada dočekuju Halilovićev Sporting, u prvom sastavu sigurno biti Isco kojega trener vidi kao idealno rješenje za srce veznog reda. Napadački trojac ostaje (Bale Benzema Cristiano) netaknut, a u veznom bloku ostaju Modrić i Kroos. Ukoliko je status Jamesa kod trenera toliko loš povećavaju se izgledi i za Matea Kovačića koji ima konkurenta manje za status prvotimca.

S druge strane, ukoliko Fifina odluka o zabrani Realovih transfera postane pravomoćna, čak i Zidaneu se ne bi bilo lako odlučiti za transfer igrača koji je plaćen 80 milijuna eura a mogao bi mu jako trebati ukoliko se 'dovede u red'.

James je čudo od igrača. Kada je spreman