čudan potez

Zidane odlučio maknuti Modrića iz sastava ovog vikenda: Je li to kazna nakon debakla?

04.05.2019 u 18:49

Bionic
Reading

Zinedine Zidane nije uvrstio Luku Modrića u sastav Real Madrida za nedjeljnu utakmicu protiv Villarreala, nakon što je naš veznjak odigrao vrlo slabo u posljednjem susretu protiv Raya Vallecana...

Francuski stručnjak odlučio se na nekoliko značajnih promjena u sastavu svoje momčadi, nakon sramotnog poraza od Raya prošlog vikenda, u utakmici u kojoj zvijezde Reala protiv jedne od najslabijih momčadi Primere nisu pokazale baš ništa.

  • +2
Getafe - Real Madrid, Primera, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: Juan Carlos Rojas/Cordon Press

Luka Modrić koji je odigrao vrlo slabo u toj utakmici neće biti niti na klupi ove nedjelje protiv Villarreala pa se mnogi pitaju je li to svojevrsna Zidaneova kazna ili odmaranje jednog od ključnih igrača generacije koja je osvojila četiri Lige prvaka u pet godina.

'Ja sam trener i moram donositi odluke. Na igračima je da treniraju, od njih očekujem ono najbolje,' kratko je komentirao svoje odluke Zinedine Zidane koji je iz momčadi izostavio i osporavanog Garetha Balea, a u sastavu nije ni Dani Ceballos.

Real do kraja sezone ima još tri utakmice u Primeri i završit će gotovo sigurno na trećem mjestu ljestvice koje je ispod očekivanja madridskih navijača...