IVAN NE BIRA RIJEČI

Žestoko popljuvao zvijezdu Reala, a nije štedio ni Modrića!

17.02.2016 u 16:53

Bionic
Reading

Bivši nogometaš Reala Ivan Helguera smatra da Isco nije pokazao gotovo ništa ove sezone te da madridski klub ne može igrati s toliko ofenzivnih igrača, jer Modrić i Kroos nisu Redondo i Makelele...

Danas 40-godišnji Helguera igrao je za Real u razdoblju od 1999. do 2007. godine, a s klubom je osvojio sve što se može osvojiti: dvije Lige prvaka (2000., 2002.) te tri Primere (2001., 2003., 2007.). U nedavnom intervjuu za El Pais otkrio je da nije pretjerano impresioniran trenutnom momčadi, kao ni taktikom Reala.

'Da Real ima Makelelea i Redonada mogao bi igrati s Ronaldom, Benzemom, Jamesom i Iscom. Ali s Kroosom i Modrićem ne može tako igrati,' izjavio je Ivan Helguera te se onda žestoko obrušio na Isca:

'Ne asistira, ne zabija golove, ne ide glavom na loptu, ne krade lopte, ali publika mu svejedno plješće. A kako završavaju njegove akcije? James puno više zabija i dodaje od Isca. Nije me uvjerio u svoju igru.'

Helguera smatra da je Real veliki favorit protiv Rome u osmini finala Lige prvaka, no igru mora popraviti ako želi otići do kraja u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.