ZAISTA SU PRETJERALI

Žestoko pljuvanje po Luki Modriću; evo kako je ugledni sportski list opisao hrvatskog kapetana

05.11.2018 u 18:28

Bionic
Reading

Real Madrid daleko je od prave forme, a tada je uobičajeno da su na udaru najveće zvijezde kluba. Jedan od prozvanih je i Luka Modrić

Luka Modrić je s hrvatskom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a ponajviše zahvaljujući svojim dobrim igrama na Mundijalu, kao i rezultatu nacionalne vrste, dobio je priznanja Fife i Uefe za najboljeg nogometaša Svijeta i Europe.

Još ga čeka izbor France Footballa za Zlatnu loptu koji je u prosincu, ali trenutačno hrvatskom kapetanu ne ide po planu. Real Madrid je u krizi, a meta žestokih kritika je upravo hrvatski veznjak.

Katalonski Sport koji je naklonjen Barceloni kao epicentar krize vidi Luku Modrića, Garetha Balea, Marca Asensia i Sergija Ramosa. Posebno se je taj list okomio na našeg nogometaša.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Modrić nije ni sjena igrača od prošle sezone. Spor, bezidejan, pasivan, bez energije... Jednostavo je nestao. Hrvat je izgubio svježinu i pokretljivost kod prenošenja lopte', piše Sport.

Isti medij dotaknuo se i njegovog nerealiziranog odlaska iz Reala u Inter pa se pita je li možda i nezadovoljstvo ostankom razlog slabe forme.

Savršeni veznjak - Luka Modrić Izvor: Društvene mreže