PRIMERA DIVISION

Real Madrid se u završnici spasio blamaže na Bernabeu; 'kraljeve' izvukli smiješan autogol i penal

03.11.2018 u 18:21

Bionic
Reading

U 11. kolu španjolskog nogometnog prvenstva u Madridu je Real teškom mukom svladao Valladolid 2:0

Real je upisao tri boda, ali opet nije oduševio. Domaćin se cijelu utakmicu mučio s čvrstim gostima koji su znali i zaprijetiti. Ipak, pritisak 'kraljeva' u završnici urodio je sretnim pogotkom.

Vinicius Junior je u 83. minuti ušao u kazneni prostor i oštro ubacio, lopta je u ruku ili tijelo pogodila Kika Olivasa, promijenila smjer i završila u mreži. Pet minuta kasnije pobjedu Reala potvrdio je Sergio Ramos iz najstrože kazne.

Real - Valladolid 1:0, autogol Izvor: Društvene mreže

Kao što smo rekli, Valladolid se postavio vrlo hrabro na Bernabeu, njegovi igrači su u drugom dijelu čak dvaput pogađali gredu. Na drugoj strani Real je igrao beskrvno, kao da očito nije pomogla smjena Julena Lopeteguija kojeg je na klupi privremeno zamijenio Santiago Solari.

Kod Valladolida je u 84. minuti u igru ušao i Duje Čop, dok je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za Real.

  • +5
La Liga, Real Madrid - Valladolid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nogometaši Atletico Madrida odigrali su samo 1:1 kod Leganesa. Atletico je poveo fenomenlnim golom s 25 metara Francuza Antoinea Griezmanna, no to nije bilo dovoljno za pobjedu jer u 84. minuti za Leganes pogodio Guido Carillo. Nikola Kalinić je ušao u igru u 86. minuti za 'Colchonerose'.

Vodi Barcelona s 21 bodom (i utakmicom manje) ispred Atletica i Alavesa koji imaju po 20, Real je sada šesti sa 17 bodova, a Valladolid osmi s 16 bodova.