PLJUSKA ZA HRVATSKOG KAPETANA

U Madridu se nastavlja podmuklo udaranje po Luki Modriću; ovakve izjave od kolege s terena zaista nemaju smisla

02.11.2018 u 18:34

Bionic
Reading

Defanzivni veznjak madridskog Atletica Gabriel Fernández (35) prokomentirao je predstojeći izbor France Footballa za najboljeg nogometaša svijeta kojem se dodjeljuje Zlatna lopta i smatra da pobjednik može biti samo Antoine Griezmann

Luka Modrić dobio je novu pljusku iz Madrida, naravno iz onog dijela koji diše za Atletico, a ne Real. Gabi je više od jednog desetljeća stanovnik svlačionice 'Los Rojiblancosa' s kojima je osvojio po jedno prvenstvo i Kup kralja te dvije Europske lige.

Ovaj 35-godišnji veznjak dao je intervju za Goal u kojem je ponajviše pričao o samom klubu i treneru Diegu Simeoneu, ali dotakao se i izbora Zlatne lopte.

Podsjećamo Fifinu i Uefinu nagradu za naj nogometaša godine dobio je Luka Modrić, a još je ostala nepoznanica kome će u ruke Zlatna lopta uglednog France Footballa. Gabi je očekivano stao na stranu suigrača Antoine Griezmanna koji pretendira na tu prestižnu nagradu, a upravo iz Atletica su stalno dolazile omalovažavajuće izjave vezane na račun Luke Modrića. Slična je bila i ova od Gabija.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Ako mu ove godine ne daju Zlatnu loptu, onda ja ne razumijem ništa! Primjerice, Cannavaro je osvojio Zlatnu loptu jer je osvojio Svjetsko prvenstvo, a nitko nije osvojio toliko kao Griezmann ove godine. Uzeo je SP, Superkup, Europsku ligu, bio najbolji u finalu, osvojio je puno... Ako Griezmann ne osvoji Ballon d'Or, onda ta nagrada nema više smisla!', jasan je bio Španjolac.

Dakle, lako je zaključiti da prema Gabiju hrvatski kapetan ni slučajno ne zaslužuje Zlatnu loptu... Dobro da se njega u tome izboru ništa ne pita!

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL