obračun putem medija

Žestoki napad na legendu hrvatskog nogometa; Zvonimir Boban ovakav 'šamar' ni u snu nije mogao očekivati

23.03.2020 u 09:59

Bionic
Reading

Zvonimir Boban dobio je otkaz u Milanu nakon što je javno, putem medija, kritizirao poteze izvršnog direktora Ivana Gazidisa. No, i nakon službenog razlaza s 'rossonerima' ova se trakavica nastavlja, a sada je Bobana prozvao bivši direktor Milana Adriano Galliani

Još se vuku repovi burnog razlaza Zvonimira Bobana i AC Milana, a čini se kako će pikanterija sa San Sira biti sve više iz dana u dan.

Zvonimir Boban otvoreno se pobunio i usprotivio izvršnom direktoru Ivanu Gazidisu koji je, sad je to sasvim jasno, radio iza leđa njemu i Paolu Maldiniju. Legenda Milana i hrvatske reprezentacije nije željela trpjeti takvo ponašanje prvog čovjeka kluba te je o svemu progovorio u medijima, a zbog toga je dobio otkaz. Naime, Boban je kritizirao Gazidisa jer je ovaj bez njegovog znanja dogovarao suradnju s njemačkim trenerom Ralfom Rangnickom, kojem je obećao sve važne sportske funkcije u klubu uključujući i onu Bobanovu!

No, i nakon službene 'rastave' Zvonimir Boban nije imao mira te je u jednom razgovoru ponovio što ga najviše tišti u odnosu klupskih čelnika prema njemu i njegovom poslu.

'Moj intervju je bio pravno besprijekoran. Do njega je došlo nakon što su mnoga pitanja jednostavno ignorirana. Nisam znao da smo u Sjevernoj Koreji', komentirao je svoju smjenu legendarni hrvatski reprezentativac.

Sada je na te Bobanove istupe žestoko reagirao bivši direktor 'rossonera' Adriano Galliani.

'Ne mogu podnijeti ljude kao što je Boban, ljude koji odu iz kluba i onda u novinama pričaju što je i kako trebalo', kazao je Galliani i dao Bobanu savjet:

'Ako radiš u klubu, onda se brineš o tome, a kada odeš, bolje ti je da šutiš. Tako sam i ja...'

Hm, čini se kako je baš u tome razlika - ili ćeš podignuti glas i pokušati napraviti nešto pozitivno kao što je to učinio Zvonimir Boban ili ćeš pognuti glavu i pobjeći podvijenog repa kao svojedobno Adriano Galliani...