portugalac 'luduje'

Žestoka Mourinhova kritika Garethu Baleu upozorenje je madridskom Realu, ali i zagrebačkom Dinamu

15.03.2021 u 11:16

Bionic
Reading

Za razliku od Dinama, koji je uoči uzvratne utakmice osmine finala Europske lige upisao uvjerljivu 5:0 pobjedu protiv Varaždina, Tottenham je izgubio 1:2 kod Arsenala. 'Spursima' je taj poraz još teže 'pao' jer izgubili su važan okršaj u utrci za plasman koji ih vodi u Ligu prvaka, ali i zato jer je riječ o londonskom derbiju

Portugalski trener na klupi Tottenhama Jose Mourinho ponovno je nezadovoljan Garethom Baleom.

Nekoliko golova i dobrih utakmica u nizu nisu bili dovoljni Velšaninu da se može ponašati kako želi, a Portugalac mu je to sada poručio i jasno i glasno.

Karizmatičnom treneru 'spursa' poraz od londonskih susjeda, Arsenala, naravno, nije najbolje 'sjeo' , jer sada je njegova momčad još u većem bodovnom zaostatku za jednim od 'top 4' mjesta, koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Nedostajao nam je intenzitet. Trebali smo puno više pritiskati, trebali smo biti agresivniji i zato su izašli Gareth Bale i Tanguy Ndombele. Morali smo igrati dublje i biti oštriji, zato nam je bio potreban Sissoko. Bili smo vrlo spori u prvom poluvremenu. Ja sam jednako kriv kao i igrači za stanje na terenu u prvom poluvremenu. Ali, moramo biti iskreni i reći da su se neki skrivali, bez kretanja, bez pas igre', rekao je Mourinho.

Ovo nije prvi put da je portugalski trener iskazao nezadovoljstvo zbog Baleovog nonšalantnog pristupa, pa se lako može zaključiti kako Tottenham u ljetnim mjesecima neće inzistirati kod Reala na preuzimanju obveza za velškog nogometaša.

Prema tome, Bale bi u sljedećoj sezoni opet mogao biti na trošak madridskom klubu, što 'kraljevima' nikako ne ide u prilog.

Inače, Bale je ove sezone postigao deset golova i dodao tri asistencije na 24 utakmice.

Naravno, ove kritike Baleu možda nisu stigle u najboljem trenutku za Dinamo, jer ako ih Velšanin ozbiljno shvati, onda bi na maksimirskom travnjaku mogao biti izuzetno motiviran. Taj je dvoboj na rasporedu u četvrtak od 18.55 sati, uz prijenos na Arenasportu 3 (MAXtv)

  • +7
Arsenal - Tottenham, engleska liga, 14.3.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Dan Mullan / PA Images / Profimedia