u nedjelju protiv Intera

Željko Kopić obrazložio zašto je želio otići s klupe Hajduka, ali i zašto je ostao

25.08.2018 u 16:20

Bionic
Reading

Trener Hajduka Željko Kopić kazao je da su proteklih dana puno razgovarali grupno i individualno kako bi došli do željenog rezultata, objavljeno je u subotu na internetskom portalu Hajduka

'Atmosfera nije onakva kakvu bismo htjeli imati u klubu i svlačionici, ali razgovarali smo grupno i individualno, napravili smo sve da dođemo do kvalitetnih zaključaka. Ekipa je što se tiče trenažnog procesa radila dobro i vjerujem da će svi koji istrče na teren protiv Intera biti na dobroj razini. Inter je u uvodnim utakmicama mijenjao sustav igre i pozicije igračima, postoje preduvjeti za dobru utakmicu, a na nama je da napravimo sve da osvojimo tri boda', rekao je Kopić na konferenciji za medije uoči susreta 5. kola Prve HNL protiv Intera u nedjelju u 18.30 sati u Zaprešiću.

  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Hajduk protiv Intera ide po prvu pobjedu u domaćem prvenstvu u novoj sezoni.

Proteklih dana situacija u Hajduku je bila vrlo nestabilna. Prvo je uslijedila eliminacija u 3. pretkolu Europske lige, a potom je prošle nedjelje novi prvoligaš Gorica na Poljudu slavila sa 2:0.

Odmah nakon poraza od Gorice trener Željko Kopić i sportski direktor Saša Bjelanović ponudili su ostavke, ali ih je predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj odbio, istaknuvši da obojica imaju njegovo povjerenje.

'Rekao sam zašto sam dao ostavku, za mene postoji odgovornost prema Hajduku i rezultatu. Nije u pitanju nikakva šok terapija, već pokušavam biti racionalan i donositi racionalne odluke. Eliminirani smo u Europi, loše smo startali u domaćem prvenstvu i takva su pravila igre, preuzeo sam svoj dio odgovornosti. Ljudi u klubu su odlučili da napravimo sve da se svi zajedno izvučemo iz ove situacije i nastavljamo dalje raditi', kazao je trener Kopić, dodavši kako ne misli da mu je svlačionica okrenula leđa.

Hajduk - Gorica 0:2 (4. kolo 2018./19., 19.8.) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube