GAZDA ZAPRIJETIO

Želiš li ostati u Ferrariju, počni osvajati bodove!

03.08.2013 u 19:00

Bionic
Reading

Predsjednik Ferrarija Luca di Montezemolo objasnio je Brazilcu Filipeu Massi kako njegovi posljednji rezultati nisu zadovoljavajući te da mu 'visi' mjesto u Ferrariju za sljedeću godinu

Dok se na jednoj fronti bore s Fernandom Alonsom, u Ferrariju muku muče i s drugim vozačem, Brazilcem Filipeom Massom s čijim rezultatima nisu nimalo zadovoljni. U posljednjih pet utrka Brazilac je osvojio skromnih 16 bodova, te je zbog toga Massa imao ozbiljan razgovor s čelnikom Ferrarija Lucom di Montezemolom.

'Filipe je odličan vozač i divna osoba. Razgovarali smo posljednjih dana i otvoreno sam mu kazao kako mora početi osvajati bodove i početi puno bolje voziti. Tako ćemo u jednom trenutku opet sjesti i vidjeti što dalje', kazao je Di Montezemolo za Corriere della Serra te se osvrnuo na sve češće spekulacije o dolasku Sebastiana Vettela u Maranello.

'Prije ili kasnije svaki vozač Formule 1 poželi doći u Ferrari jer je to san svakog prvaka. Čak je i veliki Ayrton Senna želio voziti za Ferrari. No, koliko god imao problema u pronalasku vozača za budućnost, Vettel nije među njima. Alonso je istinski velikan Formule 1 dokazujući to svaki dan', završio je gazda Ferrarija.