ČETIRI GODINE U ANKARI

Zec u Genclerbirligiju, blizu i Strinić i Buljat

18.05.2010 u 20:00

Bionic
Reading

Napadač Šibenika Ermin Zec dogovorio je angažman i sljedeće četiri godine trebao bi nositi dres turskog Genclerbirligija iz Ankare

Najbolji igrač Šibenika i jedan od najtraženijih igrača HNL-a, za kojeg su interes pokazivali i Dinamo i Hajduk, u srijedu bi trebao otputovati na potpis četverogodišnjeg ugovora s Genclerbirligijem koji je sezonu završio na desetom mjestu turskog prvenstva.

Cjelokupan iznos transfera trebao bi se kretati oko 2,5 milijuna eura, što bi prema prethodnom dogovoru ravnomjerno trebali podijeliti klub i igrač. Zec bi u Turskoj trebao zarađivati oko pola milijuna eura po sezoni, čime bi trebao biti itekako zadovoljan.

S obzirom da je trener Genclerbirligija Thomas Doll pokazao interes za Hajdukove igrače Ivana Strinića i Juricu Buljata, lako bi se moglo dogoditi da od sljedeće sezone sva trojica zaigraju u Ankari.

Genclerbirligi je prije deset dana Hajduku za Strinića i Buljata ponudio odštetu od 2,2 milijuna eura, no iz Hajduka još uvijek nije stigao nikakav odgovor.