IZNENAĐENJE NA TERENU

Stadion pun napaljenih navijača, a utakmicu Lige prvaka prekine baš – on!

15.03.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Na utakmici Bešiktaša i Bayerna domaći navijači fanatično su bodrili svoju momčad, a kad su stvari krenule nizbrdo dvoboj je prekinut na nekoliko minuta, ali ne zbog huligana, već zbog mačka koji je utrčao na teren...

Bešiktaš je ove sezone definitivno premašio svoja očekivanja u Europi plasiravši se u osminu finala Lige prvaka, ali protiv Bayerna nije imao izgleda i već u Münchenu porazom 5:0 ostao je bez izgleda proći dalje.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Bešiktaš - Bayern Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, ovaj turski klub ima izuzetno vjerne navijače koji su ispunili stadion do posljednjeg mjesta u uzvratu i fanatično bodrili svoju momčad većim dijelom susreta ove srijede.

Međutim, Bayern nema milosti i utrpao je još tri komada te s ukupnih 8:1 prošao dalje, najuvjerljivije od svih europskih velikana.

Napaljeni domaći navijači uspjeli su se suzdržati od incidenata unatoč negativnom rezultatu, ali jedan akter ipak nije. Riječ je o mačku koji je nekako uspio ući na stadion i onda još pobjeći svom vlasniku i utrčati na teren.

Sudac Michael Oliver nije imao izbora i prekinuo je utakmicu, a žestoka intervencija zaštitara je srećom izostala i mačak je sam napustio teren...