sve je pod kontrolom

Zdravstveno stanje Luke Modrića zabrinulo je sve u momčadi Real Madrida, ali liječnička služba brzo je reagirala

29.07.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić (36), koji se s Real Madridom priprema u Sjedinjenim Državama, propustio je trening zbog povišene temperature pa se priključio suigračima na popodnevnom treningu, kada je otklonjena sumnja na zarazu koronavirusom...

Luka Modrić (36), najstariji nogometaš europskog prvaka, propustio je trening u Los Angelesu. Kapetan hrvatske reprezentacije prijavio je liječničkoj službi da ima temperaturu pa se odmah posumnjalo na zarazu koronavirusom.

Liječnici 'kraljevskog kluba' brzo su reagirali i odmah testirali Modrića. Srećom, njegov test na Covid-19 bio je negativan, potvrdili su iz Real Madrida.

Modrić je zbog temperature propustio jutarnji trening, ali se ukazao na popodnevnom te normalno vježbao sa suigračima pripremajući se za prijateljsku utakmicu s Juventusom koju će Real Madrid igrati u nedjelju (31. kolovoza) u 4 sata u noći po hrvatskom vremenu (subota 19 sati po lokalnom vremenu).

Kamp Real Madrida je posjetio njegov bivši igrač Gareth Bale (33) koji je prije nekoliko tjedana prešao u tamošnji Los Angeles FC. 'Kraljevski klub' je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se srdačno pozdravljaju Modrić i Bale. Njih su dvojica igrala zajedno u Real Madridu od ljeta 2013., a prije toga i u londonskom Tottenhamu.

Real Madrid, koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i Superkup, odigrao je dvije pripremne utakmice na američkoj turneji. Nakon poraza 1:0 od Barcelone remizirao je 2:2 s meksičkom Americom.

Prvu službenu utakmicu Real će imati za dvanaest dana u Helsinkiju gdje će u UEFA Superkupu odmjeriti snage s njemačkim Eintrachtom, osvajačem Europske lige.

Modrić je s Real Madridom osvojio 20 trofeja a u lipnju je produžio ugovor za godinu dana, do 30.lipnja 2023.