teška blamaža

Šokirani golman Osijeka u nevjerici je nakon katastrofalnog poraza samo ponavljao: Ispričavam se, ispričavam se...

29.07.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Osijek je pred svojim navijačima u Gradskom vrtu izgubio 2:0 od kazahstanskog Kizilžara te se tako oprostio od Konferencijske lige. Šok, nevjerica, tuga... Teško je uopće objasniti što se dogodilo, navijači su bijesni, traže ostavku trenera Nenada Bjelice, a ništa nakon utakmice nije bilo jasno ni reprezentativnom golmanu Ivici Ivušiću

Golman Osijeka Ivica Ivušić nije skrivao razočaranje nakon poraza od Kizilžara. Očigledno je nakon svega odmah nakon utakmice bio u velikom šoku, primio je dva gola i pokušao objasniti što se dogodilo, te se nekoliko puta ispričao navijačima zbog ove povijesne blamaže.

'Ne znam što bih rekao. Preuzimam odgovornost za ovu sramotu. Ispričavam se svim navijačima. Svi mi preuzimamo odgovornost i svi smo jednako krivi. Ovdje smo trebali pokazati puno više. Ispričavam se još jednom, ovo je ispod svake kritike, mogu se samo ispričati', govorio je pred kamerama MAXSporta šokirani Ivica Ivušić pa nastavio u sličnom tonu:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Moramo se sada pomiriti s ovime i nastaviti dalje. Još jednom se ispričavam navijačima. Ne znam što bih rekao. Okrećemo se prvenstvu, ne mogu reći ništa pametno...', zaključio je vidno šokirani Ivušić.

  • +8
NK Osijek - FC Kyzylzhar, 2. pretkolo Konferencijske lige, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.