oduševio u torinu

Zbog ovakvih poteza, navijači nikad neće pustiti Marija Mandžukića da napusti Juve

10.07.2019 u 16:35

Bionic
Reading

Već se tjednima piše kako bi Mario Mandžukić mogao promijeniti nogometnu sredinu. Jer svi talijanski mediji zaključuju kako se hrvatski napadač ne uklapa u planove novog trenera Sarrija

No, sve su to samo nagađanja, odnosno pisanja novinara koji, tko zna od koga, dobivaju takve informacije.

A lijepo im je Mandžukić svima prije par dana objasnio kako je on - Mr. No Stress te da se uopće ne uzrujava oko svih tih priča.

Naravno, samo Mandžukić i čelnici Juventusa znaju pravu istinu te hoće li Hrvat napustiti 'Staru damu'. Naravno, sve bi nas to iznenadilo, kad znamo da je prije par mjeseci Mandžukić od kluba dobio novi ugovor, kojeg je i potpisao te produžio suradnju.

Dakle, dok se nešto ne dogodi, iako i njemački novinari pišu kako je Borussia Dirtmund jako zagrizla, Mandžukić kao profesionalac odrađuje svoje obveze. Ali i daje onu dozu ljudskosti više, koju u današnje vrijeme navijači izuzetno cijene.

Tako je i ove srijede, kada su igrači Juventusa, nakon liječničkog pregleda, izašli pred navijače, prvo prišao dječaku u kolicima te mu se potpisao na dres. Tek potom krenuo se fotografirati s ostalima koji su bili iza ograde.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.