VRUĆA AUSTRALIJA

Zbog Noleta je naša lijepa Donna propustila vatromet!

03.01.2013 u 13:21

Bionic
Reading

Hrvatska 16-godišnja tenisačica Donna Vekić zaista uživa u dalekoj i toploj Australiji, gdje je dočekala i Novu godinu

S obzirom na to da je u Australiji trenutačno ljeto, Donna ne uživa baš toliko koliko se čini njenim prijateljima i rodbini u Hrvatskoj.

'Jako je vruće ovdje', napisala je na Twitteru, uz što je kao dokaz objavila i fotografiju na kojoj se pokrila ručnikom po glavi za vrijeme treninga.

Naime, Donna će igrati kvalifikacije na Australian Openu u Melbourneu i uputila se ranije na taj daleki kontinent kako bi se potpuno adaptirala na vremensku razliku te, naravno, na velike vrućine.

Donna Vekić na treningu

Tako je simpatična Donna, budućnost hrvatskog tenisa, dočekala Novu godinu u Perthu gdje se trenutačno igra Hopman Cup. Napisala je na Twitteru kako je legendarni vatromet - o kojem svi toliko pričaju - gledala na TV-u, a da je krivac za to plesni podij.

No, vjerojatno nije zažalila jer je velik dio novogodišnje večeri provela u društvu najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića s kojim se za uspomenu i fotografirala.

'Pogledajte koga sam pronašla na plesnom podiju', napisala je Donna na Twitteru uz prilog fotografije s Đokovićem koji je na ulasku u novu 2013. godinu zabavljao društvo plešući i pjevajući.