Pjanić je tražen

Zbog njega je Rakitić morao otići iz Barcelone, a sada je svima otkrio što mu je Ronaldo priznao kada je saznao da napušta Juventus

24.09.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Od kada je Miralem Pjanić, jedan od najboljih nogometaša Bosne i Hercegovine, odjenuo dres Barcelone, postao je jako zanimljiv medijima

Na samom početku ljetnog prijelaznog roka 30-godišnji Miralem Pjanić dogovorio je prelazak iz Juventusa u Barcelonu.

U razgovoru s novinarima otkrio je što mu je Cristiano Ronaldo kazao na kada je napuštao klub iz Torina.

Podsjetimo, Pjanić je na Camp Nou – gdje je potpisao četverogodišnji ugovor - stigao u razmjeni za Arthura Mela te dogovorenu odštetu. Kada je sjajni veznjak Pjanić stigao u Barcelonu postalo je jasno kako će hrvatski nogometaš iz veznog reda Ivan Rakitić definitivno napustiti klub što se ubrzo i dogodilo kada je potpisao za Sevillu.

No, ono što je španjolskim novinarima zanimljivo svakako jest činjenica kako će nakon što je igrao uz Cristiana Ronalda sada imati priliku igrati uz Lea Messija.

'Kada je transfer bio završen rekao mi je kako je sretan zbog mene te da ću u Španjolskoj biti sretan i zadovoljan. No, bio je razočaran što odlazim, ali mi je rekao da vjeruje kako ću se dobro zabavljati u momčadi kao što je Barcelona', kazao je za Mundo Deportivo Pjanić.

Dotakao se na poseban način i Ronalda:

'Cristiano je zaista veliki profesionalac. On je pravi čovjek za svaku svlačionicu i primjer za svakog svog suigrača.'