iskreni mateo

Zbog jedne Kovačićeve izjave o Hazardu uzburkale se strasti

26.12.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Realov veznjak na posudbi u Chelseaju, Mateo Kovačić, u intervjuu za Sky Sport otkrio je zanimljiv detalj iz razgovora s Edenom Hazardom, Belgijancem, kojeg već duže vrijeme vežu uz 'kraljeve'

Hrvatski reprezentativca Mateo Kovačić stigao je na posudbu u Chelsea, jer nije bio pretjerano zadovoljan minutažom koju je imao među 'kraljevima'. I dokazao se, odigravši dosad 22 utakmice u dresu 'plavaca'.

  • +6
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: David Klein/Sportimage

No, nakon ove sezone, kako je naglasio, vratit će se u Real, jer takav ima ugovor. Doduše, da se njega pita, očito ne bi dvojio.

'Grad je nevjerojatan, klub je jedan od najboljih na svijetu i moji suigrači su izvrsni. Moram poštovati svoj prethodni klub, Real Madrid. Mogu se zamisliti ovdje, ali imam ugovor koji moram poštovati, i to je ono što ću učiniti. Dolazak u Chelsea je bio korak koji sam jako želio, htio sam doći ovamo. Zahvaljujem svom klubu, ali i Chelseaju, koji me privolio. Uživam i jako mi se sviđa biti ovdje'.

A onda se osvrnuo i na Edena Hazarda.

'Pitao me kakva je situacija u Realu kada sam došao u klub. Međutim, mi smo fokusirani na Chelsea. Posebno on, jer radi fantastične stvari za klub', rekao je Kovačić i nastavio je hvaliti suigrača.

'Za mene je on nevjerojatan nogometaš. Nisam znao ranije da je ovoliko dobar. Bez problema može biti među dva ili tri najbolja igrača na svijetu', uvjeren je Kovačić.