ZBOG RANIERIJEVOG OTKAZA

Zastrašujuće priznanje Vardyja: Prijete mi smrću...

21.03.2017 u 17:32

Bionic
Reading

Prošle sezone Leicester je bio najveće nogometno otkriće. Pod vodstvom Claudija Ranierija 'lisice' su iza sebe ostavile najbogatije engleske klubove te senzacionalno osvojile naslov prvaka u Premiershipu

No negdje je putem nestala kemija, odnos igrača i talijanskog trenera narušen je i rezultati u novoj sezoni bili su loši. Izuzev u Ligi prvaka, u kojoj se momčad iz srca Engleske dobro snalazila.

Ipak, potaknuti lošim rezultatima, čelnici kluba dali su otkaz Ranieriju i izazvali bijes među navijačima.

Indikativno, otkad je Ranieri potjeran a momčad preuzeo Shakespeare, pobjede su stizale jedna za drugom, a bijes navijača usmjerio se na prema njihovom mišljenju najvećeg krivca - Jamieja Vardyja, kojeg su označili kao glavnog u miniranju talijanskog stručnjaka.

'Čitao sam negdje da sam bio na sastanku nakon utakmice protiv Seville (op.a. u prvoj je utakmici Leicester izgubio 2:1 i potom je Ranieri dobio otkaz), a ja sam zapravo bio na dopinškoj kontroli tri sata. Piše se svašta, ljudi to čitaju i onda dobivam prijetnje smrću, prijetnje obitelji, djeci.. A to se događalo svugdje, na društvenim mrežama, na ulici... Da budem iskren, svakodnevno primam prijetnje. Navijači me ne vole', izjavio je Vardy, prenosi BBC.

Vardy je naveo da se on s time može nositi, međutim sve to utječe na obitelj te da ga je strah za najbliže.

'Uopće nije ugodno kada ste u automobilu, sa suprugom i djecom na zadnjem sjedištu, a netko se pokušava zaletjeti u vas. Dogodilo se to već nekoliko puta i to je zastrašujuće', upozorio je napadač 'lisica'.