IMA LI PRAVO?

'Zaslužujem da me smatraju boljim od Messija i Ronalda!'

20.02.2016 u 12:42

Bionic
Reading

Legendarni Romario sastavio je svoju ljestvicu najboljih nogometaša svih vremena i sebe stavio na drugo mjesto, iza sunarodnjaka Pelea. Lionela Messija i Cristiana Ronalda uopće nije uvrstio...

Slavni 50-godišnji Brazilac igrao je nogomet još u dubokim četrdesetim godinama te je tijekom karijere zabio više od tisuću golova, a vrhunac je doživio u SAD-u 1994. godine kada je svoju reprezentaciju poveo prema tituli svjetskog prvaka.

Romario je po mnogima zaista jedan od najboljih nogometaša svih vremena, no na ljestvici koju je sam sastavio stoji još bolje nego u očima stručnjaka. Naime, stavio je Romario samog sebe na drugo mjesto iza sunarodnjaka Pelea, dok su mu među pet najboljih još i Maradona, 'pravi' Ronaldo i Zidane. Lionela Messija i Cristiana Ronalda nije uvrstio.

'Zaslužujem biti na ovom mjestu, zbog svega što sam napravio i moje građe, jer nisam bio alteta, a pogledajte do gdje sam dogurao,' pravda se Romario.

Od mlađih igrača kao pravi domoljub najviše ipak cijeni Neymara i smatra da će s godinama dostići postignuća Lionela Messija te postati jedan od najvećih.