KATALONCI TRAže trenera

Zar je moguće da Barcelona ovako želi napakostiti Juventusu?

21.03.2017 u 06:50

Bionic
Reading

Prije nekoliko tjedana Luis Enrique najavio je da na kraju sezone napušta klupu katalonskog nogometnog diva Barcelone

Prema pisanju španjolskog sportskog magazina AS, Barcelona je Enriqueu zamjenu našla u Massimilianu Allegriju.

S obzirom na to da je Luis Enrique najavio odlazak s Barcine klupe, jasno je da su se na Nou Campu bacili na traženje novog trenera.

Doduše, njegovo ime neće službeno biti objavljeno prije 1. srpnja. No prema pisanju ovog španjolskog tjednika, Barcelonina 'meta' je Allegri, s kojim su već navodno i stupili u kontakt.

Isti izvor navodi da su čelnici Barcelone Allegriju pripremili trogodišnji ugovor, a njegova godišnja plaća iznosila bi osam milijuna eura.

Međutim, iako je u sve ove priče teško povjerovati, vrlo je čudno što takve informacije izlaze u javnost prije dvoboja Barcelone i Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka.

Jer ako su i točne informacije, sigurni smo da bi je oni koji za nju znaju, čuvali kao najstrožu tajnu, baš zbog tih dvoboja koji su na rasporedu 11. i 19. travnja.

No ako informacija nije točna, onda se mnogi s pravom pitaju žele li Katalonci tako narušiti atmosferu u redovima 'Stare dame'.

Massimiliano Allegri je trofejni talijanski trener koji je prije Juventusa vodio Milan, Cagliari, Sassuolo, Grosseto, Real SPAL i Aglianese.