NEPAŽNJA DINAMA

Zar je Dario Šimić zaslužio ovakav tretman?

11.09.2015 u 09:50

Bionic
Reading

Posve je jasno da poker bivših Dinamovih kapetana - Dario Šimić, Silvio Marić, Tomo Šokota i Igor Bišćan - nije dobrodošao u maksimirski klub, ali sigurni smo da ovakav tretman nisu zaslužili. Pogotovo Dario Šimić, jer on je nečijom nepažnjom završio na mjestu na kojem ga nije bilo lijepo vidjeti...

Četvorica bivših Dinamovih kapetana, Dario Šimić, Silvio Marić, Tomo Šokota i Igor Bišćan, prije nešto više od godinu dana, razočarani upravljačkom strukturom maksimirskog kluba, pokrenuli su akciju prikupljanja potpisa kako bi natjerali zakonodavce da se po načelu jedan član - jedan glas u Dinamu provedu demokratski izbori.

Naravno, otada je spomenuta četvorka - iako je u maksimirski klub utkala mnogo svog nogometnog znanja - postala suvišna.

I zato nas velika (kaširana) fotografija, koja je nekad krasila zidove klupskih prostorija, a na kojoj je Dario Šimić, na smetlištu ispod južne tribine - zaista ne čudi. Čak i ako je slučajno, nije to bilo lijepo vidjeti...

Sa 197 nastupa za Dinamo i 100 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Šimiću, bez obzira na to što klupski čelnici misle o njemu, nije mjesto na smetlištu.

Iz Dinama su na naš upit, nakon što je članak s fotografijom objavljen na tportalu, kazali da je riječ o preuređenju svih klupskih prostorija. Naravno da svima u Dinamu nije drago što je objavljena fotografija 'Šimića na smeću', a on sam zasad je bez komentara.