vujić iskren

Zamijenio našu reprezentaciju Srbijom i pomirio se da ga u Splitu čekaju uvrede!

08.01.2018 u 20:54

Bionic
Reading

Stefan Vujić koji je u mlađim danima igrao za hrvatsku reprezentaciju debitirat će u petak za Srbiju u jednoj službenoj utakmici upravo protiv svoje bivše ekipe na otvaranju EP-a u Splitu i priznaje da očekuje uvrede s tribina...

Podsjetimo, riječ je o 26-godišnjem igraču koji je igrao u karijeri za PPD Zagreb i Poreč, kao i našu mladu reprezentaciju, a promjenu državljanstva objasnio je željom da igra na velikim natjecanjima, jer u Hrvatskoj je bio u drugom planu.

  • +5
Prijateljska utakmica: Hrvatska - Crna Gora Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Za Srbiju će odigrati jednu službenu utakmicu po prvi put upravo protiv naše reprezentacije u Spaladium Areni i pretpostavlja da ga navijači neće dočekati ovacijama.

'Vjerojatno će biti uvreda s tribina, uvijek se nađe netko 'pametan'. Ne zamaram se tim stvarima. Čuo sam i da će osiguranje biti veliko, nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ako dođe do incidenta, sami će sebi napraviti zlo,' izjavio je Stefan Vujić za Tanjug i dodao:

'Ne zanimaju me tribine, samo moja ekipa i da što bolje izgledamo. Nećemo dozvoliti da nas utječu vanjski faktori.'

Srednji branič Steaue priznaje da je bilo podbadanja od strane hrvatskih kolega zbog promjene reprezentacije, ali dobronamjernog.

'U šali je bilo nekih prozivki, prijateljskih, bez zle krvi. Poželjeli su mi dosta sreće, zdravlja i uspjeha, osim u susretu s Hrvatskom,' otkrio je Vujić i naglasio:

'Hrvatska je dobro znani protivnik, na njoj je pritisak jer ima impertiv rezultata kao domaćin turnira. Tenzije i stres rastu, mnogo su uložili u svim aspektima u organizaciji. Imaju ogroman pritisak i to može biti naš veliki plus.'