razlog za brigu?

Červar priznao zašto nije zadovoljan pobjedom nad Crnom Gorom

05.01.2018 u 22:45

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Lino Červar nije zadovoljan brojnim pogreškama, promašenim zicerima i igrom u obrani u utakmici ovog petka protiv Crne Gore, no za sedam dana protiv Srbije očekuje bolju koncentraciju svojih igrača...

Hrvatska je pred punom Spaladium Arenom svladala Crnu Goru 25:22, slomivši protivnika tek u posljednjih deset minuta susreta.

  • +5
Prijateljska utakmica: Hrvatska - Crna Gora Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Crnogorci su dugo bili u egalu s našom reprezentacijom, a izbornik nije zadovoljan mnogim stvarima koje je vidio na terenu.

'Koncentracija je bila loša, puno smo zicera promašili, to će kažnjavati jače reprezentacije. Nisam zadovoljan obranom na desnoj strani. Moramo biti čvrsti, boriti se za svaki pedalj,' izjavio je Lino Červar za RTL nakon utakmice pa dodao:

'Uvijek polazim od toga da se obranom pobjeđuje, a napadom gubi utakmicu. Previše pogrešaka u napadu, a obrana nije bila prava. Ne može se govoriti o dobroj utakmici ako je obrana imala padova. Sve je u glavi, moramo se više koncentrirati.'

Manuel Štrlek pak očekuje više kad jednom počne Europsko prvenstvo:

'Možemo puno bolje. U svim segmentima je prostor za napredak. Umor je prisutan, vidi se da smo teški. Siguran sam da će za tjedan dana sve sjesti na svoje mjesto,' zaključio je naš najbolji strijelac s pet postignutih pogodaka.

Hrvatska svoju prvu utakmicu na EP-u igra protiv Srbije u Spaladium Areni 12. siječnja.