POBJEDA DINAMU

Žalba Hajduka na neodigrani derbi dobila očekivan odgovor

12.12.2014 u 20:57

Bionic
Reading

Hajdukova žalba na registraciju utakmice na Maksimiru 3:0 za Dinamo zbog neizlaska gostujućih igrača na teren odbijena je od HNS-ove komisije. Potvrđeno je to u petak

Podsjetimo, Hajdukovi nogometaši odbili su nastupiti nakon što dijelu splitskih navijača na ulazu nisu htjeli prodati karte, zbog takozvanih 'crnih listi' na kojima su se našli. Uslijedila je oluja, ustanak Splićana protiv čelnika HNS-a i prosvjed na Rivi, a klub je podnio i žalbu na registraciju utakmice 3:0 za Dinamo. Čelnike HNS-a sve to nije previše uzdrmalo, a žalba je dobila očekivan odgovor.

'Komisija za žalbe sastala se u kvorumu te je sukladno svojim ovlastima razmotrila žalbu Hajduka na odluku povjerenika za natjecanje MAXtv Prve lige o registraciji neodigrane utakmice 16. kola Dinamo - Hajduk rezultatom 3:0 u korist Dinama zbog neopravdanog nenastupanja momčadi Hajduka.

Komisija za žalbe jednoglasno je donijela odluku da se žalba HNK Hajduk odbije kao neosnovana te je time potvrđena odluka povjerenika natjecanja,' stoji na službenoj stranici HNS-a.

Dinamu je tako potvrđena prednost od sedam bodova na vrhu MAXtv Prve lige, koju će pokušati potvrditi ove nedjelje protiv Slavena.