ŠUŠKA SE O TRANSFERU

Zakuhala se situacija oko Ivana Rakitića; oglasio se i menadžer našeg reprezentativca i evo što je sve rekao

12.05.2019 u 07:53

Bionic
Reading

Ivan Rakitić (31) bit će ime koje će se ponajviše spominjati u ljetnom prijelaznom roku. Njegova budućnost u Barceloni je upitna, a sada se o cijeloj situaciji oglasio menadžer i brat Dejan

Rakitić ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021., ali španjolski novinari uvjereni su kako ga neće odraditi do kraja, jer postoje ponude i do 50 milijuna eura što bi našeg veznjaka učinilo najskupljim hrvatskim nogometašem u povijesti.

Isto tako u velikoj anketi dnevnika Marca (koji je doduše naklonjen Realu) čak 48 posto ispitanika se izjasnilo kako Rakitića ne želi i sljedeće sezone gledati u dresu katalonskog ponosa.

Što se tiče našeg reprezentativca on je nebrojeno puta iskazao privrženost Barceloni, a nešto slično govori i brat Dejan koji mu je ujedno i mendažer.

'Danas je situaciju lako objasniti, Rakitić je sretan u Barceloni, to je jedan od najvećih klubova na svijetu i Ivan je sretan što je njihov dio', rekao je menadžer za tuttomercatoweb te dodao:

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'No ja ne mogu vidjeti budućnost. Sezona još nije gotova, ostalo je još nekoliko utakmica. Ivan se želi koncentrirati na finale Kupa kralja protiv Valencije te donijeti još jedan trofej doma.'

I još nešto...

'On je imao fantastičnu sezonu i mnogi u Barceloni tako misle. Bez obzira na ono što se dogogodilo s Liverpoolom, Barcelona je imala dobru godinu.'

Putem Instagrama oglasio se i Ivan Rakitić koji se okomio na medije...

'Zanima me hoćete li sada prestati izmišljati stvari. Koncentriran sam isključivo na Barcelonu i siguran sam da ću ovdje ostati još dugi niz godina. Osim toga, ime mojeg menadžera je Arturo Canales. Hvala', napisao je.