doček za ronalda

U Torinu je veselo skoro kao i u Zagrebu, navijači Juventusa već su srušili sve rekorde

16.07.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je u ponedjeljak ujutro stigao u Torino kako bi obavio liječničke preglede, nakon čega bi trebao potpisati ugovor s Juventusom. No klub je malo požurio, u dućanima se već prodaju dresovi s njegovim imenom, a navala je nezapamćena...

Cristiano Ronaldo tek što nije potpisao za Juventus, praktički je sve zgotovljeno, odradio je liječničke preglede i čeka se samo potvrda transfera.

Tisuće navijača dočekale su ga jutros u Torinu, a koliki je interes, najbolje govori podatak kako je Juventus u subotu popodne u prodaju pustio dresove s njegovim imenom i brojem 7 na leđima. Za manje od 24 sata prodano je 520.000 komada!

Da pojasnimo, originalni dres stoji nešto više od 120 eura, replika je upola jeftinija, a Juventus u prosjeku na originalnim dresovima koje prodaje putem interneta ima zaradu od oko 70 eura. Dakle, u samo jednom danu Juventus je na Ronaldovim dresovima zaradio oko 35 milijuna eura!

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako talijanski mediji navode, Juventus će Realu za Cristiana Ronalda platiti oko 115 milijuna eura, a trećinu tog iznosa već je zaradio za samo 24 sata od prodaje dresova! Dojam je da će Juve vrlo brzo otplatiti angažman najboljeg svjetskog nogometaša...