OBJAVLJENA I SNIMKA

Zaista je strašno koliko su pojedini nogometaši razmaženi; Realova zvijezda izazvala je navijački bijes zbog onoga što je sve napravila kako bi se - ošišala

24.04.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Najveće nogometne zvijezde sve su razmaženije, a jedan od očiglednijih primjeraka belgijski je napadač Eden Hazard koji nosi dres madridskog Reala

Hazard je stigao u Real iz Chelsea u ljeto 2019., odšteta je bila 115 milijuna eura, a Belgijac je od 'Kraljeva' dobio kraljevsku plaću – 13 milijuna eura neto po sezoni. Na terenu nije pokazao da zaslužuje toliko love, mediji su se znali sprdati s njegovim viškom kilograma, a 30-godišnji ofenzivac je učestalo i van terena zbog ozljeda.

I sada se vratio poslije mjesec dana izbivanja radi istegnuća mišića pa bi ipak trebao biti na raspolaganju za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv bivšeg kluba Chelsea (utorak 21 sat).

Kao i većina nogometnih zvijezda Hazard ima svoje hirove, nije mu teško zavući ruku u džep. Ovoga puta je Ahmedu Alsanawiju, poznatom frizeru slavnih ljudi iz svijeta sporta i šoubiza, platio put iz Londona do Madrida u luskuznom zrakoplovu, da bi ga - ošišao.

Sam frizer se pohvalio videom s putovanja i snimkom Hazarda prije i poslije šišanja, a koliko je sve koštalo nije poznato.

Inače, Španjolska je zbog koronavirusa u lockdownu, od listopada su tamo stroge epidemiološke mjere, Velika Britanija je savjetovala svoje državljane da ne putuju u tu zemlju zbog nebitnih razloga, a iznimka može biti ako je u pitanju posao.

I ovo je bio posao, ali fanovi na društvenim mrežama su bijesni, jer nije valjda da u cijelom Madridu nema frizera koji nije u stanju ošišati Hazarda prema njegovim željama nego on mora dolaziti iz Engleske.